Autoværkstedet Albertslund
 

Autoværkstedet:

Service og reparation
Autotransport - fejeblad
Skrot din bil her
Skift motorolie
Brug af startkabler
Find dit autoværksted
Automekaniker Albertslund
Nye dæk og vinterdæk
Tilføj video

vinterdæk monteres

Nye dæk - salg montering og afbalancering i Albertslund.

Vi monterer nye dæk på din bil mens du venter, hvis du lige ringer først. Du kan også gå ind på daekonline.dk og bestille dine dæk der og få dem sendt til os. Så monterer vi dem for dig når det passer dig og du slipper for at slæbe rundt på tunge dæk. Læs her hvad kunderne mener om os i den sammenhæng.

Om vinterdæk.

Når vinteren er lige om hjørnet, vil du med et sæt gode vinterdæk øge sikkerheden betragteligt ved kørsel på sneglatte veje. Forskellen mellem de almindelige dæk og vinterdæk ser du tydeligt når du betragter dækkene ved siden af hinanden. Det handler altsammen om vejgreb - og til dels om holdbarhed. For at vinterdækket kan få et godt greb i de snedækkede veje er det opbygget med mange skarpe kanter. Det er disse kanter som bider sig fast i sneen og forøger vejgrebet. Hvis sneen er blød nok bliver den komprimeret mellem dækkets kanter, hvilket for den til at afgive vand. Når denne "våde sne" kommer i forbindelse med sneen på vejen bindes de sammen og på denne måde kan vejgrebet osse forøges. Disse egenskaber har det almindelige helårs- eller sommerdæk ikke.

Her i landet skal der som minimum være 1,6 millimeter mønster på vinterdæk. Vi anbefaler at der er mindst 3 mm mønster, når dine vinterdæk rigtig skal på arbejde på sne og isglatte veje. Hvis et vinterdæk har mindre end 1,6 millimeter mønster, kan det udløse en bøde på 500 dkr pr. dæk hvis politiet for øje på det.

Det sæt vinterdæk du behøver kan du få hos os i Albertslund. Vi monterer og afbalancerer mens du venter, men du må gerne ringe en time i forvejen. Så er vi helt klar til at give dig den bedste service. Vi har sjældent ventetid, så du går ikke forgæves. Ring 4095 1780 - vi er klar.

Når vinteren er forbi, skal vinterdækkene afmonteres og de almindelige dæk skal i brug igen. Denne ombytning af dæk kan du få foretaget hurtigt og billigt hos os. Det tager ca. ½ time, afhængig af om du har alle dæk siddende på fælge. Vi kan også opbevare de dæk du ikke bruger. Så er du fri for at bakse med dem hjemme i garagen eller kælderen.vinterdæk til alle


Sidst ændret 22. juni 2015.
Sidedesign - video - musik - Ole L.  -  Indhold på denne side er © 2015   auto-mekaniker.dk